Nice to meet you here!


 

 

Mijn naam is Sharon van den Berg en woon in omgeving Westland.

Ik ben afgestudeerd als fotografe van de Rotterdamse school Grafisch Lyceum.

 

Voor het starten van de opleiding had ik nog geen idee welke richting ik op wilde, maar ik wilde graag wat met mijn creatieve inzicht doen. Het studeren tot latere leeftijd zag ik niet zitten, waardoor ik snel ervaring op wilde doen door te werken. Het fotograferen deed ik toen al regelmatig, maar ik zag dit vooral als mijn hobby.

 

Het 1e jaar op het GLR was een algemeen jaar. Het bestond uit 3 hoofdvakken: Fotografie, Film en Editing. Dit was erg leerzaam! 

Na mijn 1e jaar viel de keuze op: Fotografie. 

 

Ik heb een stage gevolgd van 6 maanden bij een Fashion/Glamour fotograaf in Emmeloord. Deze tijd was zo gaaf  en tegelijk heel leerzaam. Hij leerde mij de belangrijkste dingen binnen de  fotografie.

De andere stage die ik heb gevolgd was bij een culinair fotograaf in Amsterdam. Ook dit was geweldig en heeft mij positief verbeterd. Al met al kan ik zeggen dat ik het tijdens mijn stage periodes geweldig naar mijn zin gehad heb.

      

 

Na mijn positieve inbreng binnen de klas en stages waarin ik gelopen heb kreeg ik een baan aangeboden bij 123productfotografie. De expositie die op school gemaakt was, had een goede indruk gemaakt waardoor ik mijzelf mocht bewijzen binnen het Fashion bedrijf in ‘s-Gravenzande.

Ik  werk daar vanaf Mei 2014 met veel plezier en zie altijd weer leuke uitdagingen. Het is vooral gebaseerd op stills en flatlay fotografie van fashion items.

In het weekend ben ik met mijn eigen projectjes bezig waar ik mij helemaal kan uitleven in de emoties van mensen. 

 

Vanaf 1 januari 2019 werk ik onder de naam Sharture Photography parttime voor mijzelf. Beschikbare dagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag!

 

Het belangrijkste van fotografie vind ik, op je gemak voelen. Een ontspannen sfeer en vooral veel lol. Het is al erg genoeg dat iemand met een camera op je zit te letten :D. 

Bij mij kan je dan ook altijd jezelf zijn!

 

 

 

Tot snel!

'Special moments deserve special memories'